Trees Blom

Draagconsulent

Consulten

 

In eerste instantie lijkt een draagconsult alleen om te leren hoe je je draagdoek of draagdoek gebruikt. Dat kan ook via filmpjes op YouTube of een vriendin die al draagt?

Toch?

 

Een draagconsult geeft je vertrouwen in jezelf als ouder wanneer je de draagdoek of draagzak gebruikt. Je leert van mij hoe je je kindje veilig kan knopen. Het is altijd maatwerk: jouw kindje is uniek en jouw lichaam is ook uniek.

 

Als draagconsulent zie of spreek ik minimaal 4 gezinnen per week. Dit al drie-en-half jaar lang. Elke situatie is uniek. Elke keer zoek ik weer met ouders naar een oplossing die het best bij hen past. Dragen is maatwerk.

 

Waar ik in het bijzonder een bijdrage aan kan leveren zijn de situaties waarin je kindje extra aandacht vraagt. Ik heb inmiddels ruime werkervaring opgedaan met onrustige, huilende en strekkende baby's en met tweelingen en prematuur geboren kindjes.

Daarnaast ben ik zelf moeder van twee huilbaby's (de oudste en nu ook de jongste). Ik weet hoe machteloos je jezelf kan voelen. Ook op dat vlak ondersteun ik je graag.

Ik wil dat jij je kindje met plezier, veilig en onbezorgd draagt. Goed geïnformeerd. Hoe vaak je draagt maakt niet mij niet uit. Als het maar bij je past.

 

Je kan kiezen uit de volgende consult opties. Door op de link te klikken lees je een uitgebreidere beschrijving. Kom je er niet uit? Stel hier gerust je vraag.

>> standaard consult

>> zwangeren consult

>> consult prematuur geboren kindje

>> tweeling consult

 

Indien je met meerdere personen tegelijkertijd wil leren knopen is het fijn als je dit even aangeeft tijdens het maken van een afspraak. Ik hou er dan rekening mee dat ik meer tijd voor jullie inplan. Vanaf 3 personen is een workshop een oplossing.

 

Ik werk niet in ruimtes waar gerookt wordt.

Mijn werkgebeid omvat de regio Achterhoek, De Liemers en Arnhem e.o.. Afwijken van deze regio kan in overleg.

LET OP: momenteel werk ik vanuit huis. Onze jongste spruit weigert de fles. In elk geval tot aan haar eerste verjaardag werk ik vanuit Didam. Mocht je Didam een stap te ver vinden, dan help ik je graag met het zoeken van een collega in jouw buurt.

Dragen ná je consult of workshop

 

Na het consult mag je kosteloos één week een drager of draagdoek van mij gebruiken. Bijvoorbeeld van woensdag tot woensdag. De voorwaarden voor deze extra service neem ik met je door na afloop van het consult. Je kan ze hier nog eens op je gemak nalezen.

 

Vanwege de online store www.indedoek.nl heb ik goed inzicht in wat er allemaal te koop is. Ik help je graag met je keuze!

Je hoeft niet bij mij te kopen.

Ik vind het veel belangrijker dat je iets vindt waar jij, eventueel je partner, én je kindje blij van worden.

 

>> BOEK HIER JE CONSULT OF VRAAG OM MEER INFORMATIE <<

Trees Blom
gecertificeerd 'die Trageschule' Draagconsulent
Didam
06-30018361

KVK61525391
NL154342014B01